Risbräck med egengjord choklad!
Superenkelt godis som är perfekt nu i jultider! Även en fin liten julklapp istället för blommor om man har blivit bortbjuden på jul!
Jag gjorde en egen choklad men det går lika bra att köpa en ekologisk mörk choklad utan mjölkprodukter och smälta över vattenbad och blanda med rispuffar.
Passa på att beställa från Herbalstore nu när ni har 15 % rabatt om ni anger rabattkoden “studio”!
INGREDIENSER: ca 20 st
2 dl kokosfett (med eller utan smak)
0,75 dl kokossirap (Köp här) alt. agavesirap/rismalt
5 msk kakao
1 krm vaniljpulver
3-4 dl rispuffar
GÖR SÅ HÄR:
1. Smält kokosfett i en gryta på svag värme.
2. Tillsätt resten av ingredienserna utom rispuffarna och blanda ihop. Rör till sist ner rispuffarna.
3. Häll upp blandningen i muffinsformar. Ställ i kylen i ca 20 min innan servering. Förvara svalt.
Lämna ett svar